Over ons

50 jaar ervaring ten diensten van de klant

Toen Eugeen Dirix in 1966 de firma Europ Electric oprichtte, had hij al meer dan 15 jaar ervaring met elektrisch materiaal en elektrische verwarming bij Acec.

Aanvankelijk ontwikkelde Europ Electric de vloerverwarming van Dirac, die nu al meer dan 2 200 Limburgse woningen comfortabel verwarmt. Later werden de activiteiten uitgebreid tot de volledige elektrische installatie.

In 1981 kwam zoon Jan in de zaak; hij nam de leiding in 1994 over van zijn vader, en ook de derde generatie Dirix bereidt zich voor op een actieve rol.

Europ Electric heeft nu een afhaaltoog voor doe-het-zelvers met meer dan 5000 artikelen in voorraad, en stelt voor elektrische installaties een evenwichtige ploeg van jonge technici en 'oude ratten' ter beschikking. 

Vakmannen en doe-het-zelvers vinden bij Europ Electric in Genk al het elektrisch materiaal om hun opdracht af te werken. We beschikken over een ruime voorraad producten en bieden uitzonderlijke pakketprijzen voor bouwers en verbouwers. Aan onze toonbank kan u steeds terecht voor professioneel advies en een snelle service.

Kortom: alles voor stroom onder één dak!