Be Automatic


# Bezoek aan Light & Building 

Op onze tweede dag van het bezoek aan Light & Building hebben we ons gericht op een aantal van de belangrijkste spelers in de KNX markt, waaronder ABB, Eelectron en Zennio.

## ABB

ABB stond in de schijnwerpers met hun uitgebreide aanbod aan KNX producten. We waren vooral onder de indruk van hun nieuwste schakelmaterialen en domoticasystemen, die zowel innovatief als gebruiksvriendelijk zijn. Hun benadering van smart home technologie is echt gericht op comfort, met oplossingen die eenvoudig te installeren en te bedienen zijn.

## Eelectron

Bij Eelectron werden we getrakteerd op enkele van hun nieuwste domotica oplossingen. Hun technologie was indrukwekkend, met een scala aan apparaten die naadloos samenwerken om een uitgebreid, slim en geïntegreerd systeem te creëren. Eelectron's aandacht voor detail en kwaliteit was duidelijk zichtbaar in hun producten, die zijn ontworpen met zowel gebruiksgemak als esthetiek in gedachten.

## Zennio

Zennio was een ander hoogtepunt van de dag. Met hun uitgebreide assortiment aan technologisch geavanceerde producten, hebben ze opnieuw bewezen dat ze aan de top staan van de KNX markt. Hun producten zijn niet alleen zeer functioneel, maar ook elegant vormgegeven, wat bijdraagt aan het visuele aspect van elk project.

Naast deze merken hebben we ook een breed scala aan andere leveranciers bezocht en een verscheidenheid aan innovatieve producten en technologieën gezien. Van energiebeheeroplossingen tot nieuwe verlichtingstechnologieën, de beurs had het allemaal.

In het algemeen was deze dag  een succesvolle en informatieve dag, vol met nieuwe inzichten en inspiratie. Het was geweldig om te zien hoe snel de wereld van de elektrische installatietechniek en domotica zich ontwikkelt.

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons