Europ Electric op de Light + Building Beurs


Groot nieuws voor alle Europ Electric klanten en volgers: we zijn verheugd aan te kondigen dat we de prestigieuze Light + Building beurs zullen bezoeken!

Light + Building is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwenservices technologie. Het is een unieke kans om de nieuwste trends en innovaties in de wereld van verlichting, elektrotechniek en huis- en gebouwenautomatisering te zien.

Bij Europ Electric streven we ernaar om altijd voorop te lopen in de industrie en onze klanten de nieuwste en beste producten en technologieën te bieden. Door deze beurs te bezoeken, zullen we in staat zijn om innovatieve ideeën, technologieën en ontwikkelingen in de branche te verkennen, en deze kennis te gebruiken om onze eigen producten en diensten te verbeteren.

Verder krijgen we de kans om onze netwerken uit te breiden en bestaande relaties met leveranciers en collega's in de industrie te versterken. Dit stelt ons in staat om sterke partnerschappen te blijven opbouwen en te onderhouden, wat uiteindelijk in het voordeel is van onze klanten.

Aangezien de beurs de grootste en belangrijkste gebeurtenis in de licht- en technologie-industrie is, zullen we ons inzetten om alle nieuwe trends en innovaties te verkennen. Daarnaast zullen we deelnemen aan diverse workshops en presentaties om onze kennis op deze gebieden uit te breiden.

We zijn opgewonden over deze geweldige kans om onze expertise te vergroten en onze vaardigheden te verbeteren. We kijken ernaar uit om deze opgedane kennis en ervaringen met u te delen.

Volg ons op onze social media kanalen voor live updates van de beurs. We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze ontwikkeling.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze reis naar de Light + Building beurs!

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons