Light&Building


# Verslag Beursdag 1: Light & Building

Het was een inspirerende eerste dag op de Light & Building beurs, een belangrijk evenement in de wereld van verlichting en bouwtechnologie. Met zo'n 2200 exposanten die aanwezig zijn om hun innovatieve technologieën te presenteren, waren we enthousiast om enkele van onze partners en hun nieuwste producten te bekijken.

We begonnen onze dag bij de stand van **Delta Light**, een Belgisch familiebedrijf dat bekend staat om zijn state-of-the-art LED-verlichting voor diverse toepassingen. Hun nieuwste collectie was indrukwekkend, en demonstreerde echt hun expertise in innovatieve verlichtingsontwerpen. De schoonheid en de functionaliteit van hun producten was een herinnering aan waarom we zo graag met hen samenwerken.

Onze volgende stop was bij **RZB Lighting**, een bedrijf dat bekend staat om zijn Duitse kwaliteitsverlichting. We waren bijzonder onder de indruk van hun nieuwe reeks armaturen, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk waren, maar ook efficiënt en duurzaam. We kijken ernaar uit om deze nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen.

Bij **Unibright** werden we begroet door hun breed assortiment met oog voor design en technische precisie. Hun stand was een ware showcase van hun technische knowhow en designvaardigheden. Het is altijd spannend om te zien wat ze als volgende zullen introduceren.

Daarna gingen we naar de stand van **Doxis**. Deze lokale lichtproducent uit Genk presenteerde architecturale verlichtingsarmaturen die zowel ontworpen als geproduceerd en gemonteerd zijn in ons eigen België. Het was mooi om de hoogwaardige producten te zien die worden geproduceerd met zowel aandacht voor design als techniek.

Tot slot bezochten we **Segula**, waar we de gelegenheid hadden om hun nieuwste assortiment in verlichtingsoplossingen te bekijken. Hun aandacht voor detail en hun focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie was inspirerend.

Het was een productieve en leerzame dag, vol inspiratie en nieuwe ideeën. We kijken uit naar de rest van de dagen op de beurs, en we zijn enthousiast om alle nieuwe producten en technologieën die we hebben ontdekt, met ons team en onze klanten te delen.

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons