De voorkeur van professionals: een blik op ons assortiment en diensten


Bij Europ Electric, worden Professionals Voorkeur en kwaliteitsdiensten hoog op prijs gesteld. Met onze Betrouwbare Assortiment van producten en Top-notch Diensten, hebben we ons gepositioneerd als de voor de hand liggende keuze voor Marktleiders Keuze in de sector. Van verlichting tot domotica en elektrische installaties, ons Assortiment Overzicht voldoet aan de meest veeleisende Industrie Voorkeuren. Laten we een kijkje nemen naar wat ons de Professional Aanbevolen maakt.

Zakelijke oplossingen: een verscheidenheid aan elektrische producten

Bij Europ Electric verzorgen wij de levering en installatie van een breed scala aan producten. Denk aan installatiemateriaal, warmwaterboilers, verlichtingssystemen, domotica en elektrische installaties. Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, ongeacht de grootte of complexiteit van hun projecten.

Expertise en diensten: kwaliteit die wordt vertrouwd

We zijn niet zomaar een groothandel. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat onze klanten alleen het allerbeste krijgen. Of het nu gaat om advies over de juiste productkeuze of hulp bij de installatie, onze Expertise en Diensten zijn er om u te helpen.

Verlichting: breng uw ruimte tot leven

Van energiezuinige LED's tot sfeervolle verlichtingsoplossingen, ons assortiment aan verlichtingsproducten is uitgebreid en altijd up-to-date. We hebben samenwerkingsverbanden met toonaangevende merken om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen producten van de hoogste kwaliteit krijgen.

Domotica: maak uw leven makkelijker

Onze domotica-oplossingen bieden u de mogelijkheid om uw huis of bedrijf te besturen vanuit een enkel punt. Dit verhoogt niet alleen het comfort en gebruiksgemak, maar leidt ook tot aanzienlijke energiebesparingen.

Warmwaterboilers: voor al uw warmwaterbehoeften

Of u nu een elektrische boiler wilt huren of kopen, ons assortiment heeft het allemaal. Onze boilers varieren van 5 tot 500 liter en zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

Contacteer Ons

Heeft u vragen over ons Diensten Assortiment of wilt u meer informatie over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@europelectric.be of bel ons op +32 89 35 05 06.

Ons adres is Hasseltweg 199, 3600 Genk. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

 

Contact | Europ Electric

Bel of mail ons met duidelijke vermelding van je werfadres en telefoonnummer.

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons