Vang de zomeravonden met sfeerlicht: Buitenlampen met 30% korting!


Vang sfeer verlichting voor je tuin met Wever&Ducré

Zomeravonden sfeerlicht is het halve werk wanneer je na een dag zwoegen even heerlijk wilt ontspannen in je eigen stukje natuur. Het flikkering van een sfeervol licht kan net die twist geven die je tuin van gewoon naar adembenemend tilt. Denk aan verlichting die je tuinpad met subtiele hints markeert of een hangende lantaarn die een warm gloed over je terras werpt. Bij ons vind je een scala aan opties die jouw zomerlicht tuin naar een hoger niveau tillen.

Sfeerlicht buiten deal – klinkt als muziek in de oren, niet waar? Wij hebben verlichtingsoplossingen die niet alleen je avond compleet maken, maar ook vriendelijk zijn voor de portemonnee. En wil je het nóg voordeliger? Onze voordelige avondverlichting zal je op en top verblijden, zonder dat je rekening in het rood hoeft te duiken.

Vang de zomeravonden met sfeerlicht: Buitenlampen tegen bodemprijzen!

Ben je een doe-het-zelver of een vakman die op zoek is naar buitenlampen van Wever&Ducré om je project met verve af te ronden? Bij Europ Electric hebben we   zeker iets wat bij je past. Van de nieuwste LED systemen tot tijdloze lantaarns, ons assortiment blinkt uit in diversiteit en kwaliteit.

En hè, wie zegt dat kwaliteit de hoofdprijs moet kosten? Onze buitenlampen bodemprijzen zijn het levende bewijs dat je niet de jackpot hoeft te winnen om je buitenruimte om te toveren tot een sprookjesachtige wereld.

Sfeerlicht: Niet alleen mooi, maar ook slim

Met onze expertise in domotica nemen we sfeerverlichting een stap verder. Stel je voor dat je met het gemak van een app of een enkele druk op de knop je buitenomgeving kunt transformeren voor elke gelegenheid. Ons assortiment in smart lighting biedt je deze luxe. Zo wordt genieten van je tuin niet alleen sfeervol, maar ook reuze gemakkelijk.

Bij Europ Electric zijn we méér dan alleen een winkel. Met onze eigen plaatsing- en naverkoopdienst zorgen we ervoor dat je binnen no-time geniet van je aankoop. Snelle service, kwaliteit, en een warme klantbenadering - dat is hoe we het verschil maken.

Waarom Europ Electric voor jouw sfeerlicht kiezen?

  • Ervaring en expertise: Al meer dan 50 jaar jouw betrouwbare partner.
  • Breed assortiment: Meer dan 5000 artikelen voor elk project.
  • Betaalbaar: Hoogwaardige verlichting tegen scherpe prijzen.
  • Klanttevredenheid: Passie voor het vak en voor jouw tevredenheid.

Dus, zit je al te dromen over die perfecte zomeravond in je feeëriek verlichte tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op of spring eens binnen bij Europ Electric aan de Hasseltweg 199 in Genk. Of het nu om buitenlampen bodemprijzen of slimme sfeerverlichting gaat, wij helpen je graag verder. Enne, de zomer wacht op niemand, dus waarom zou je?

Bel ons op +32 89 35 05 06, stuur ons een mailtje naar info@europelectric.be, of check onze website https://www.europelectric.be/ voor meer informatie of een offerteaanvraag. Onze deuren staan voor je open van maandag tot zaterdag.

Vang de zomeravonden met sfeerlicht: Buitenlampen tegen bodemprijzen! - bij Europ Electric is het geen droom, maar een deal die je met beide handen aan kunt grijpen!

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons