Elektrisch Materiaal voor Professionals en Doe-het-zelvers


Koop al uw elektrisch materiaal bij Europ Electric

Of u nu een professional bent in de elektrotechniek of een enthousiaste doe-het-zelver, u kunt bij Europ Electric terecht voor al uw elektrische benodigdheden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en bieden we een breed scala aan producten en oplossingen aan.

Bij Europ Electric hebben we alles wat u nodig heeft voor uw elektrische installatie. Van kabels en schakelaars tot complexe elektrische installaties. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en volgen de laatste trends en technologieën in de industrie. We hebben ook een breed assortiment installatiemateriaal, dus of u nu uw hele woning of een specifieke kamer wilt opknappen, we hebben de benodigdheden die u nodig heeft.

Naast traditionele elektrische installaties, biedt Europ Electric ook domotica-oplossingen. Gebruikmakend van de nieuwste KNX-technologie, kunnen we uw huis of bedrijfspand omtoveren tot een slimme, geautomatiseerde ruimte die comfort, veiligheid en gebruiksgemak verhoogt.

Ons assortiment omvat ook een breed scala aan verlichtingsoplossingen. Of u nu op zoek bent naar energie-efficiënte LED-verlichting of sfeervolle buitenverlichting, wij hebben de producten die u nodig heeft. Met merken zoals Delta-Light, Wever & Ducré, RZB Lighting, Unibright, Segula, Think Paper, Zilba, PSM en meer, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en design van onze producten.

Bij Europ Electric begrijpen we dat het kopen van elektrisch materiaal meer is dan alleen een aankoop. Het gaat erom dat u de juiste oplossingen vindt voor uw project en behoeften. Daarom bieden we deskundig advies en ondersteuning om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom in Genk voor meer informatie en om ons assortiment te bekijken. Bij Europ Electric streven we naar klanttevredenheid en kwaliteit. Met onze ervaring, expertise en uitgebreid assortiment kunnen we aan al uw elektrische behoeften voldoen.

Image description

Contact | Europ Electric

Bel of mail ons

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Heb je vragen of wil je een project starten? 

Wij staan klaar voor jou!

Contacteer ons